Geïnteresseerd in ons bedrijf?

Vraag een offerte aan voor uw bouwproject

Contacteer ons
Pagidak uitvoeren werken
Pagidak uitvoeren werken
Pagidak uitvoeren werken
Pagidak uitvoeren werken

Over

Pagidak biedt al meer dan 20 jaar kwaliteit, zowel in onze timmerwerken, dichtingswerken als zinkwerken.

Of het nu gaat om een nieuwbouw of om renovatie, de tevredenheid van de klant staat voor ons centraal. In de praktijk betekent dit dat er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen. Daarom kan u steeds rekenen op een deskundige uitleg bij het bespreken van uw project. Ook indien er zich specifieke problemen stellen, zoeken we graag met u mee naar een gepaste oplossing. Een goede voorbereiding  is immers al een belangrijk deel van de realisatie.

Om de gewenste afwerking te bereiken, werken we graag met de nieuwste technieken, zo krijgen we de kans om zo veilig en milieuvriendelijk mogelijk te werken. Het biedt ons eveneens de mogelijkheid om op een vlotte manier te kunnen voldoen aan de steeds strenger wordende normen.

Indien u graag gebruik maakt van onze diensten volstaat het om het contactformulier op deze website in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om verder af te spreken. Na bespreking van uw project zullen wij u gratis een offerte op maat bezorgen.