Daktimmerwerken

Diensten

Contacteer ons
Pagidak uitvoeren werken
Pagidak uitvoeren werken
Pagidak uitvoeren werken
Pagidak uitvoeren werken

Timmerwerken nieuwbouw

De dakstoel is het fundament van het dak, het vraagt dan ook de nodige stielkennis en het nodige vakmanschap. De dag van vandaag doet een dak meer dan ons beschermen tegen het weer. Het dient te worden opgebouwd volgens de huidige en toekomstige bouw- en energienormen. Wij zorgen er voor dat uw dak wordt opgebouwd volgens de regels van de kunst met respect voor het architectonisch concept en in functie van de dakbedekking die later wordt geplaatst.

Timmerwerken renovatie

Renoveren of vernieuwen van de dakstoel zijn meestal arbeidsintensieve werken die met de nodige zorg en planning dienen te worden uitgevoerd. Ondanks het feit dat bij een renovatie de dakstoel meestal moet worden herbouwd volgens het bestaand model, zijn er toch heel wat mogelijkheden om extra licht en/of ruimte te creëren. Door bijvoorbeeld dakvensters, dakkapellen of ingebouwde dakterrassen te voorzien, bekomt men immers een heel verrassend en efficiënt effect. Mits de nodige kennis die wij kunnen aanreiken, zijn er vele mogelijkheden, zeker ook voor uw project.

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw is een hoogwaardige en kwalitatieve vorm van (bij)bouwen zonder beperkingen, waar het heerlijk toeven is: fris in de zomer en warm in de winter. Het voordeel van skeletbouw is dat het een vrij snelle uitvoering van bouwen is die makkelijk voldoet aan de hoogste bouw- en energienormen. Wij kunnen u met uw bouwplannen zeker verder helpen via ons zusterbedrijf Studio Timber, gespecialiseerd in houtskeletbouw. Neem dus zeker een kijkje op www.studiotimber.be en contacteer ons voor meer informatie.